Aplicații utile: Sortly

Aplicații utile: Sortly

Fiind perioada în care cam toți strângem decorațiunile folosite de Crăciun, cred că vă va fi de folos sfatul meu de a folosi o aplicație ce vă poate ajuta în organizarea lucurilor depozitate prin casă, la birou, etc.

Personal, m-am „lovit” frecvent de căutarea unui lucru ore în șir, consumându-mi nervii, timpul și, de câteva ori, chiar finalizând acțiunile de „search” fără rezultatul dorit! 🙂

Deși îmi propusesem de ceva timp, perioada de curățenie de dinaintea sărbătorilor de iarnă a fost momentul perfect pentru a trece la atac. Inițial, aveam de gând să fac un tabel în Excel, sortând diversele chestii de prin casă pe cutii, iar ulterior să pot căuta lucrul dorit cu un simplu search.

În ziua în care m-am pus pe treabă, mi-a venit ideea că poate au mai avut și alții problema asta, și e imposibil să nu fie măcar o aplicație care să facă ceea ce doream eu. Nimic mai adevărat! După ceva muncă de cercetare a aplicațiilor și review-urior acestora, o singură aplicație îndeplinea toate criteriile dorite de mine, ba chiar îmi depășea așteptările. Deși e un pic cam lungă introducerea, eu zic că e utilă pentru a înțelege potrivirea aplicației cu ceea ce îmi doream.

Așadar, aplicația se numește „Sortly” și este disponibilă pentru toate device-urile cu iOS, în AppStore (sunt convins că există și alternative pentru celelalte sisteme de operare, dar în aceasta eu consider că mă regăsesc 100%).

Pe lângă faptul că poți crea diverse categorii și subcategorii, un mare avantaj este reprezentat de posibilitatea adăugării de imagini, atât lucrurilor pe care le „inventariezi”, cât și categoriilor, subcategoriilor, locațiilor de depozitare, etc.

În ceea ce mă privește, am sortat lucrurile pe cutii, le-am numerotat și am făcut poze fiecăreia dintre ele, apoi fiecărui produs stocat. Recunosc că e muncă de chinez bătrân (s-au și adunat foarte multe „jucărele”, ce-i drept), dar, la primul search dat, veți zâmbi instant.

La categoria avantaje intră și serviciul de cloud pe care aplicația îl oferă, cât și opțiunea de import/export a bazei de date create.

Aștept comentarii cu experiențele voastre și sper să vă fie de folos sugestia mea (menționez că nu e un articol „sponsorizat”!).

Distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Comentarii

comentarii

Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *